Az ingyenes szállítási Jó teszt T-CON testület LB46R3 T370HW02 VC 37T04-C0G képernyő LT46729F 46inch

3 187 Ft
  • a87
  • Készleten


vevőnek el kell olvasni!!!

Pls megjegyzés:

1:Leírás, vásárlás előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el a címet, kérjük, győződjön meg arról, hogy a testület modellek gép modellek, ha nem biztos benne, igaz, hogy megvásárolja a termék nem egyezik meg a munka, a felelősség, mint vevő, nem vagyunk felelősek, tudjuk elfogadni az áru visszaküldése, de nem terheli a szállítási költség, ha nem érti a problémát, akkor mindig küldjön e-mailt nekünk, válaszolunk a mail, köszönöm!

2.Ezeket a termékeket használják, a áramköri alkatrészek nem törött,teszteljük, mielőtt küldött ,

3. Minden termék bevizsgált, a szállítás előtt.Ha hibás a termék szállítás közben, kérjük, közölje velünk, miután az megkapta.

4: Ne nyissa ki a vita, mert a termék öreg.Van egy részletes leírás.Ha nem fogadod el, kérjük ne add ki a parancsot, de ne okozzanak felesleges vitákat.Köszönöm!

5:Része a termék új, eredeti, abban az esetben, készletek új állomány, küldünk minden új termékek, abban az esetben, ha új készlet elfogyott, küldünk a régi termékek, de a termékek szigorúan tesztelt, mielőtt elküldi, szóval ne aggódj!remélem megérted!

6: Minden termék egy három hónapos garanciális időszak, ha bármilyen minőségi probléma, akkor forduljon hozzánk ,mi lehet változtatni áruk, karbantartás, Ha nem elégedett, Mi megpróbáljuk a lehető legjobban kielégíteni, hogy veszteség nélkül.ne aggódjon


  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Márka Név: Henrylian
  • Tanúsítási: Egyik SEM
  • Típus: Beágyazott Ipari Alaplap


Címkék: beszívott levegő tfsi, igazgatóság t370hw02, sr2ez, diy hexacopter, 37t04 c02, tissot karkötő, kültéri power inverter, ves400unds 02, t370hw02 v402, dekoráció ipar.

Zhitaeva Sveta
2020-09-28
1/5
I have not received my order till time, what review can be given. Overall rubbish service
Angel Martin
2021-01-20
5/5
ok, no tested....

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek