Kerti kellékek szúnyogháló terasz esernyő fedezze szúnyogháló anti-uv szúnyog fiók külső udvar kemping

9 237 Ft 10 619 Ft
  • a634
  • Készleten


Pontokba Szedve:

1、Masszív Nettó: Ez a terasz esernyő fedezze szúnyogháló magas minőségű, 100% poliészter szálak egy monofil vastagsága 75D.Ez elég sűrű ahhoz, hogy elkülönítsék a szúnyogok.

2、Állítható Átmérőjű, Magassága: a méret A zsinórral a felső a háló állítható, a terasz esernyő fedezze szúnyogháló jellemzői a méret (a)250-300cm/98.43-118.11 a (átmérő) * 230cm/90.55-ben (magasság), hogy alkalmas esernyő átmérője 10-11 méter.

3、Finom Háló: A finom háló terasz esernyő fedezze szúnyogháló, így nem kell minden apró "vendégek" - re, míg lehet játszani biztonságosan be, a cipzár bejárat lehetővé teszi, hogy az enter billentyűt, majd lépjen ki könnyen.Cipzár mindkét oldalon.

4、Könnyen hordozható: A háló nettó könnyen telepíthető, a teraszon esernyő.Töltse ki az alján a víz cső vízzel, hogy segítsen megtartani a szűrővel is.Állítható felső vákuumzáras nyújt rugalmas illeszkedés.Ha nem használja, a nettó lehet hajtani egy kompakt méret a könnyű tárolás érdekében.

5、Tökéletes Kültéri Háló: akkor üljön a kültéri terasz esernyő fedezze szúnyogháló, hogy élvezze szabadidő, friss levegőt szívni, meg élvezni a gyönyörű napsütésben.Pedig ez is egy nagy segítő, a barátok, vagy a vendégek pihenhetnek a kertben.

Műszaki adatok(körülbelül):

Anyag: poliészter szálak (poliészter)

Ajtók száma: egyetlen ajtó kialakítás/dupla ajtó kialakítás

Alkalmazható esernyő mérete: 250-300cm/98.43-118.11 az átmérőjű *230CM/90.55 a magassága

Rögzítési módszer: kötél zsugorodás tartomány 270-320CM/106.30-125.98 a

Kerület: 1000CM/393.70 a

Nyisd ki az ajtót: dupla cipzár fejét, hogy nyissa ki az ajtót-kívül is, belül is lehet húzni, le-fel lehet húzni, a középső átfedés

Alsó: Add vezető csík körül minden oldalról, hogy megakadályozzák a fény szél

Súly: 1100, 1200g

Funkció: anti-insect/roló, napvédő

Rovaroktól design: a esernyő nettó fedél lehetővé teszi, hogy élvezze szabadtéri étkezési csendben, anélkül, hogy zavarta rovarok

Napvédő design: a esernyő nettó fedél van egy bizonyos sun protection funkció, amely lehetővé teszi, hogy hozzon egy kis királyság a nap.

4 stílusok választható: a középső pillér esernyő, banán kar esernyő, dupla ajtó Római ernyő, sátor nettó

Csomagolási Listát:

Esernyő Szúnyogháló*1


  • Csepp szállítás: Támogatás
  • Típus: 5 + Személy Sátor
  • Tartozék Típusa: KÖTÉL


Címkék: élelmiszer esernyő, szúnyog esernyő, konyha esernyő, város párna, szúnyog sátor, kalap szúnyogháló, afrika párna, őszi árok, fiók premiun, mosquitoe.

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek